EnergyWinner banner quick wins

Je denkt na over de mogelijkheden om jouw woning energie zuiniger te maken. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je niet meer weet waar je nu het beste kunt beginnen. Met het Quick Wins pakket van EnergyWinner helpen we je in eenvoudige stappen eenvoudig en snel bij het verduurzamen van je woning. Doordat we je online begeleiden kun je gelijk aan de slag, kunnen we dit heel betaalbaar aanbieden en kan iedereen in Nederland er mee aan de slag.

Zodra je samen met ons aan de slag ga je kun je minimaal 20% besparen op je energieverbruik en dat met minimale investering. Keuzes die per direct invloed hebben op je maandelijkse energiekosten. En relatief kleine investeringen leiden juist nu tot grote besparingen. Onder onze begeleiding krijg je inzicht in de mogelijkheden, worden keuzes eenvoudig en helder. En daardoor kun je morgen al stappen nemen met het terugdringen van je energieverbruik.

Hoe gaan we je hierbij helpen?

EnergyWebinar

Stapsgewijs krijg je in minder dan een uur de beste tips krijgt om direct te kunnen besparen.

Inzicht in je verbruik krijgen

Door je gas en stroomverbruik in onze Inzichttool in te vullen wordt jouw duidelijk waar jou grootste verbruik zit. En kun je heel eenvoudig uit onze bespaar adviezen kiezen welke voor jou woning het meeste besparen en beste passen.

Bekijk een online verdiepingssessie

Een groep mensen die onder begeleiding van een duurzaamheid adviseur in minder dan 2 uur samen gericht de beste maatregelen voor hun woning en gezin bespreken. Super leerzaam en leuk!

 

Online inzage in onze kennis modules, de Academie

Inzicht krijgen via 40 modules in de belangrijkste bespaar-verduurzaming maatregelen. Die zich zowel op techniek als gedrag gericht zijn.

Deelname aan live Q&A’s met een van onze experts

Iedere 4 weken een specifieke thema’s bijwonen. Gericht vragen stellen aan een expert op het het gebied van woningverduurzaming over het thema en jouw situatie.

Conclusie: je wilt je rekening verlagen, energie besparen en direct iets doen.
Ga ook om en pak de regie door gelijk aan de slag te gaan.

We hebben al meer dan 3.000 huishoudens geholpen bij het verduurzamen van hun woning. Wacht niet langer en doe ook mee.

Quick Win aanbod

3 maanden samen aan de slag

 150,00

EnergyWinner banner party

Stop the spill, master your bill!

“Duidelijk zicht op wat de energievreters zijn”

“Heldere informatie op een prettige ontspannen wijze”

“Een eyeopener!”

“Ik wilde nog wel meer tijd besteden aan de opties in onze wijk!”

Quick Wins is een advies begeleiding aanbod, een traject waarbij we je in stapjes eenvoudig en snel helpen bij het verduurzamen van je woning. Doordat we je online begeleiden kun je gelijk aan de slag, kunnen we dit heel betaalbaar aanbieden en kan iedereen in Nederland er mee aan de slag.

Zodra je samen met ons aan de slag gaan kun je 20% gaan besparen op je energieverbruik en dat met een minimale investering. Keuzes die per direct invloed hebben op je maandelijkse energiekosten. En relatief kleine investeringen leiden juist nu tot grote besparingen. Onder onze begeleiding krijg je inzicht in de mogelijkheden, worden keuzes eenvoudig en helder. En daardoor kun je morgen al stappen nemen met het terugdringen van je energieverbruik.

Onze ervaringsdeskundige die voor je klaar staan:

Marco van Steekelenburg

Marco van Steekelenburg

Onze specialist in Innovaties en het financieel aspect van verduurzaming! Marco is opgeleid tot bouwkundig ingenieur en is stedenbouwkundige van beroep. Bij EnergyWinner is hij part-time betrokken. Voor de andere helft van zijn tijd werkt hij als senior beleidsmedewerker bij een regionale overheid, waarbij hij start-ups en scale-ups in de energiesector helpt om hun producten naar de markt te krijgen. Hij heeft daarom goed zicht op de laatste ontwikkelingen, en kan ons ook begeleiden in het woud aan mogelijkheden, regels en subsidies. En ook hij heeft ook zelf ondertussen 2 maal zijn huis helemaal verduurzaamd, dus ook nog ervaringsdeskundige.

 

Welke plannen heeft uw gemeente in uw buurt, in hoeverre zijn zonnepanelen nog rendabel, hoeveel overlast geeft een warmtepomp, moeten we wachten op waterstof en waarom doen we dit nu eigenlijk allemaal (klimaat of de portemonnee?).  Op al deze, soms lastige vragen heeft Marco heldere antwoorden in begrijpelijke taal.
Alexander van de Beek

Alexander van de Beek

De specialist in duurzaam en comfortabel wonen.
Hij heeft al 20 jaar ervaring in woningverduurzaming en weet echt bijna alles over de technische mogelijkheden om je huis te verduurzamen. Dus als je nu beginner bent, of al best veel gedaan hebt; Alexander is een expert die je niet wilt missen.

Hij heeft veel praktijkervaring opgedaan met gasloos maken van woningen, zowel bij monumentale panden als nieuwere woningen. Hij kan door zijn praktijkervaring altijd adviezen en tips geven waar je nog niet over nagedacht hebt zodat je eenvoudigere en/of betere keuzes kunt maken.

Dus als je meer wilt weten over:
zonneboiler’s, lucht- en water warmtepompen, douche WTW’s, decentrale balans ventilatiesystemen met warmteterugwinning, loadbalancing bij laadpalen, V2G, regenwater opvang systemen, slimme warmtebuffers, PVT, biobased isolatie materialen, warmtereflectie folies, domotica, dynamische contracten, etc.

Meld je aan en volg een van de verdieping of Q&A sessie’s

En met deze modules gaan we je helpen:

In een paar stappen direct besparen!

EnergyWebinar

EnergyWebinar

We geven je 10 tips en tricks om direct te besparen. We leggen ze stap voor stap uit. Na het bekijken kun je gelijk starten met besparen.

EnergyWinner-Inzichttool

Inzichttool

Vind de beste maatregelen voor jou woning. Bekijk jouw verbruik en kom er achter of je beter op gas, stroom of op beide kunt besparen.

EnergyParty

Verdiepingsessie

Leren van elkaar en samen de beste keuzes. maken. Op basis van je situatie ga je op zoek naar de beste maatregelen voor jouw woning.

maatregel kaarten

Kennis modules

Kom er eenvoudig achter welke van de meest voorkomende 40 maatregelen jouw helpen en welke besparingen dat gaat opleveren. 

EnergyWebinar Chat

Live Q&A's

Vragen stellen aan experts over jou situatie. Ga in gesprek met een expert. En stel gerichte vragen over jouw situatie.
Energywinner online academy

Academy en community

Alle kennis is verzameld in onze online academy en is er ruimte om met andere deelnemers te sparren in onze community.

Quick Win aanbod

3 maanden samen aan de slag

 150,00

Quick Win aanbod

Ik wil aan de slag maar ook gelijk verder met investeren

Als je ook gaat investeren in je woning, begeleiden we je bij het maken van de juiste keuzes en kunnen besparingen oplopen 
tot 50% of meer. Maar met de juiste woninginvesteringen, is de kans groot dat jouw woning bij verkoop minimaal 20 tot 30.000 euro meer waard zal zijn! Het is dan ook heel logisch om hier onafhankelijke hulp bij in te schakelen. En bedenk, wat is er niet fijner om tijdens dit proces aan experts op het gebied je specifieke vragen te kunnen stellen.

We starten altijd met de Quick Wins om zoveel mogelijk te besparen op de energierekening van jouw woning. Als we dat hebben afgerond bespreken we hoe we je kunnen helpen bij het investeren in verduurzamingsmaatregelen of gaan we nog een stapje verder en helpen we je om je woning gasvrij te maken.