Ons aanbod

EnergyWinner is het advies begeleiding pakket van EnergyParty.nl, een traject waarbij we je in stapjes eenvoudig en snel helpen bij het verduurzamen van je woning. Doordat we je online begeleiden kun je gelijk aan de slag, kunnen we dit heel betaalbaar aanbieden en kan iedereen in Nederland er mee aan de slag.

Zodra je samen met ons aan de slag gaat garanderen we je dat je minimaal 20% kunt besparen op je energieverbruik en dat met minimale investering. Keuzes die per direct invloed hebben op je maandelijkse energiekosten. En relatief kleine investeringen leiden juist nu tot grote besparingen. Onder onze begeleiding krijg je inzicht in de mogelijkheden, worden keuzes eenvoudig en helder. En daardoor kun je morgen al stappen nemen met het terugdringen van je energieverbruik.

Als je ook gaat investeren in je woning, begeleiden we je bij het maken van de juiste keuzes en kunnen besparingen oplopen 
tot 50% of meer. Maar met de juiste woninginvesteringen, is de kans groot dat jouw woning bij verkoop minimaal 20 tot 30.000 euro meer waard zal zijn! Het is dan ook heel logisch om hier onafhankelijke hulp bij in te schakelen. En bedenk, wat is er niet fijner om tijdens dit proces aan experts op het gebied je specifieke vragen te kunnen stellen.

In 3 maanden, 6 maanden of een jaar met ons programma aan de slag!

Welke onderdelen zitten er in ons online programma:

EnergyWebinars, tips en tricks om direct te besparen

Na het bekijken kun je gelijk starten met besparen. En kan je verbruik zonder grote investeringen zeker met 20% omlaag.

QA met experts
EnergyWinner Inzichttool

Inzichttool, vind de beste maatregelen voor jou woning

Bekijk jouw gewogen verbruik en kom er achter of je beter op gas, stroom of op beide kunt besparen.

Verdiepingsessie’s, leren van elkaar en komen tot beste keuzes

Op basis van je werkenlijke situatie ga je op zoek naar de beste maatregelen voor jou woning en gedrag.

EnergyParty
Maatregel modules

Maatregel modules, kennis en inzicht opdoen over alle mogelijkheden

Kom er eenvoudig achter welke van de meest voorkomende 40 maatregelen, binnen jou budget passen, hoeveel besparingen ze opleveren. Maar ook hoe ze jou woning comfortabeler maken.

Live Q&A’s, vragen stellen aan experts over jou situatie

Ga in gesprek met een expert. En stel gerichte vragen over jou situatie.

EnergyWinner Webinar Chat