Over ons

We zijn een coöperatie zonder winstoogmerk en zijn volledig onafhankelijk van leveranciers en energiebedrijven. We begeleiden al sinds 2014 bewoners bij het verduurzamen van hun woning middels EnergyParty’s, EnergyWebinars maar ook met Advies op Maat. Vandaar dat we inmiddels heel veel kennis en expertise hebben opgebouwd. Dat is de reden dat je bij ons echt goed en onafhankelijke advies krijgt. Onze drive is om de energietransitie te versnellen en woningen energiezuiniger te maken. Zowel het klimaat heeft hier baat bij, als jij omdat je een comfortabel huis krijgt met een lage energierekening.

Maar misschien wil jij net als een aantal van onze eerdere deelnemers ook wel je huis omvormen tot een “Energienul” of  Winstgevende Woning’? Dan ben je bij ons ook bij het juiste adres. 

Wij hebben al duizenden huishoudens met verduurzaming geholpen.  En dat binnen meer dan 35 gemeenten in Nederland.

Het team

Alexander van de Beek

Alexander van de Beek is expert op gebied van woning verduurzaming en adviseert dagelijks bij het verduurzamen van woningen en een van de experts. Als oprichter en gespreksleider is hij vanaf het begin actief bij EnergyParty.

Marco van Steekelenburg

Marco van Steekelenburg is specialist op gebied van duurzame innovaties en is in zijn werk dagelijks bezig met het verduurzamen op de regionale schaal. Hij weet veel over subsidies en is gespreksleider van de EnergyParty’s.

Shirley Houtman

Shirley Houtman is verantwoordelijk voor alle digitale communicatie zoals de academy, de community en de website. Ook is zij gespreksleider bij EnergParty’s.